Jump to content

Project: Omega / M9-Computer problem


Ion
 Share

Recommended Posts

Hello everyone! :)

 

I´ve come across a problem playing the singleplayer mode: When I´m at the M-9 computer inputting the code, the word "retrieve data" just turns from yellow to gray and the computer doesn´t do anything. The option menu doesn´t appear. I´ve played this game many times and never had this problem. Has anyone an idea? Is it a bug? I tried reinstalling, but that didn´t work.

 

Thanks!

Ion

Edited by Ion
Link to comment
Share on other sites

I discovered that bug once upon a time, and we discussed it here:

http://sficlan.net/Unityhq/forums/forums/index.php?showtopic=2177&st=0&p=92711&hl=+super%20+computer%20+&fromsearch=1entry92711

 

The LivesForeverMod is your problem. You won't be able to load any games saved while using that mod if you unload it, but the LivesForeverMod prevents the supercomputer from talking to you.

Link to comment
Share on other sites

I reinstalled the game and didn´t let the LivesForever mod near it. Now I can´t load any savegame, the game crashes and the error seems to be the lithtech.exe.

 

 

Might try the singleplayer game saves we have in the downloads section.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines Privacy Policy.