Sign in to follow this  
Guest Doffy90

Another weird problem

Recommended Posts

Guest Doffy90

It seems as faith doesnt want me to play nolf as theres always something wrong with it. Now when I play I get this: screenshot1vd4.jpg

 

My videocard driver is up to date so its not that. This is the only that has been a mess to get right, I mean no other game acts like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have u considered uninstalling and reinstalling the game?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Doffy90
have u considered uninstalling and reinstalling the game?

 

I have done it numerous times, as well as reinstalling the whole OS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you used Driver Cleaner before updating your drivers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Snowflake haxxx!!!!...ha....i knew it!!! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Weird doffy, Cuz if your other games are just normal its not the hardware whats wrong.

 

You have got the latest version of Direct X too?? (9.0c)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had and still do today have some issues as well. I'd show you a screeny, but it doesn't happen that often and usually I'm too busy trying to get out of the game before it crashes my system. I noticed the problems seemed to happen when I left my case cover on, so I leave the computer case open so my video card can breathe better. Seemed to get rid of the problem, only the other day it started acting up again and some of the textures were turning into different colors and some of the game status text (like "you killed so and so") started turning invisible in some places. I rebooted and it went away, so maybe that had something to do with the game rather than my video card.

 

I dunno exactly, the game is so fickle sometimes it drives me up the wall. Makes it hard to give an exact answer to any problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You only get that problem when you have haxz,,,,j/k

Share this post


Link to post
Share on other sites
You only get that problem when you have haxz,,,,j/k

 

LOL how would you know then? :D

Edited by Triggerhappy

Share this post


Link to post
Share on other sites
LOL how would you know then? :D

Spawn told us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh? me?

 

Are you running it on hasta la VISTA?

try disable hardware cursor, and tripple buffering.. could help..

 

Got any details about graphiccard and OS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Doffy90

17822640gb6.jpg

 

&

 

15506236du7.jpg

 

&

 

18448609pd1.jpg

 

Ive tried and disable all those options and it doesn't help. It seems like the problem appears at any random time.

Edited by Doffy90

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think it's due to either; heat, driver corruption or card going bad. Have you opened the case and cleaned out any dust recently?

 

Usually Nvidia cards come with a lifetime warranty. You may be able to RMA the card for a replacement.

Edited by Lodingi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this