Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

blackred360

UnityHQ Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

blackred360 last won the day on July 10 2016

blackred360 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About blackred360

  • Rank
    Agent in Training

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • NOLF games played
    NOLF

Recent Profile Visitors

187 profile views
  1. No, I don't have that mod installed. I recall in another post that you were able to play through the game successfully after upgrading to Windows 10 - what are the video performance settings that you currently have? Thanks for your help here
  2. Hi - I'm not sure how to get around this particular problem. When I play The Getaway rail shooter scene in chapter 8 where you chase the Mime King, the game gets stuck at the end of an alley, a little after Magnus tells Cate he's getting tired. I can shoot and Magnus is still pedaling but the game does not move forward. What's also strange is that there are points where I'll pass Pierre during the scene. I've quit and reloaded quite a few times, tried shooting the ground near Pierre to move him forward and nothing has worked so far. I only saw one other mention of this timing issue online but there wasn't any mention of a solution. Has anyone else encountered this issue and if so, how did you resolve it? I'm running Windows 10 Pro 64 bit, with a Core i7 CPU, 16 GB of RAM and I have a NVIDIA GeForce GTX 750 graphics card.
  3. When you refer to the hardware device, do you mean the audio device? I'm using Microsoft's high definition audio device built into Windows and some Dell speakers.
  4. My hardware specs are I have Windows 10 Pro 64 bit, with an i7 CPU and a NVIDIA GeForce GTX 750 GPU.
  5. Hello - I'm having the same issue as the original poster. I have Windows 10, installed the game without any problems and applied the 1.3 patch that is posted on this site. The game launches fine, but I am not getting any sound beyond the start menu. I tried the two suggestions above and those did not work for me. Are there any other patches or updates that I need to apply? Thanks
  6. Welcome to the forums blackred360 :)